Kindercoaching door Tessa

Ontvang tips & inspiratie rondom kinderen, jongeren & opvoeden.

Werkwijze


Kennismaking

Tijdens een kosteloos (meestal telefonisch) kennismakingsgesprek, kijken we of er van beide kanten een goed gevoel is. Willen jullie starten met coaching bij ‘De wereld van jij’, dan ontvangen jullie een intake formulier. Deze kunnen jullie thuis rustig invullen en weer meenemen naar het intake-gesprek.

Intake

We kijken aan de hand van het intakeformulier samen naar de hulpvraag en we bespreken het verdere verloop van het traject.

Coaching

Mijn ervaring is dat een paar gesprekken (gemiddeld 3- 8) of een specifieke training vaak al genoeg is. Mijn doel is het kind zo snel mogelijk weer op weg te helpen, zodat het zich zorgeloos verder kan ontwikkelen.

Evaluatie

Tussentijds en/of na afloop plannen we een evaluatie moment in. We staan dan stil bij hoe het gaat.

Vertrouwelijkheid

Mocht uw kind willen dat ik vertrouwelijk omga met informatie, dan zal ik u informeren over het proces, maar niet over de gesprekken inhoudelijk. Mochten er echter signalen zijn die de veiligheid van jou en/of je kind in gevaar brengen, dan heb ik meldplicht (familie, school, huisarts). Dit zal ik dan uiteraard altijd eerst met jullie bespreken.

Locatie

Qua locatie ben ik flexibel. Meestal coach ik bij mij thuis, daar heb ik alle materialen bij de hand. Ik ga ook graag naar buiten. Beweging, buitenlucht en oefeningen buiten werken voor sommige kinderen erg goed. Ook coach ik op scholen. Voor de ‘Ik leer leren training’ maak ik gebruik van een locatie in Maarssen dorp. Wilt u voor uw kind coaching aan huis? Overleg dan even over de mogelijkheden.

*coaching kan in overleg met school, onder schooltijd.


Neem gerust contact op om te overleggen. De eerste kennismaking is gratis, samen komen we er wel uit!

Gratis kennismaking Contact opnemen

Menu Title
×